Насловна Маркетинг

Маркетинг

Ценовник за закуп на рекламен простор на www.macedoniancentre.ca

160 x 145 px - $75 CAD / месечно
160 x 75 px - $35 CAD / месечно
Уплатата се врши преку PayPal.
По завршената уплата, испратете го вашиот рекламен банер со точни димензии, како и линк до вашата веб страна на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите и истите ќе бидат објавени на страната на Македонскиот Центар за 1 работен ден.
Банерите мора да се во дадените димензии и еден од овие формати: JPG, GIF, PNG или SWF.
Македонскиот Центар го задржува правото да не објавува банери за кои смета дека не се соодветни.

Коментари