Насловна Мак. Амбасади Во Канада

Конзуларни претставништва во Канада

Македонска амбасада во Отава

Адреса:

130 Albert Street, Suite 1006
Ottawa, ON, K1P 5G4
Canada

Телефон:

+ 1 613 234 3882

Факс:

+ 1 613 233 1852

Емаил:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Македонски конзулат во Торонто

Адреса:

90 Eglinton Avenue East, Suite 210
Toronto, ON, M4P 2Y3
Canada

Телефон:

+ 1 416 322 2196

Факс:

+ 1 416 322 2412

Емаил:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Коментари