Насловна Мак. Центар Членови и Комисии

Членови и Комисии

Членови на органите и комисиите на Македонскиот Центар за Културна и Социјална Интеграција:

 

 

 

Престедателство на Собрание

 • Претседател: Арсовски Кокан
 • Подпретседател: Банишки Киро

Управен Одбор

 • Андоновски Илчо
 • Арсовски Кокан
 • Банишки Киро
 • Кнежевски Данило
 • Кулеска Татјана
 • Лукароски Милосов
 • Микаровска Маја
 • Несторовски Жарко
 • Нојков Александар
 • Лазаров Стојан
 • Шами Јоцо

Надзорен Орган

 • Бурзевски Гоце
 • Дика Марија
 • Николовски Лазар
 • Паскалов Александар
 • Нушев Зоран

 

Комисија за прием и одповикување на членови

 • Дика Марија
 • Здравевски Владо
 • Шами Јоцо

Комисија за помош на новодојдени во Канада

 • Дика Марија
 • Лукароски Милосов
 • Нушева Корнелија

Комисија за култура, јазик и образование

 • Балабунски Оливер
 • Бурзевски Гоце
 • Кнежевски Данило

Комисија за забава, спорт и рекреација

 • Андоновски Илчо
 • Арсовска Агапи
 • Банишки Киро

Комисија за информирање и соработка

 • Ицевска Гордана
 • Микаровска Маја
 • Несторовски Жарко

Комисија за техничка поддршка на веб страницата

 • Кулеска Татјана
 • Нојков Александар
 • Поповска Сузана

Коментари