Насловна Фото Галерија Разно

Разни фотографии од настани организирани од МЦ

Средба на просветни работници (24-ти Април, 2010):

 

Караоке забава (20-ти Јуни, 2009):

 

Прослава за 5 годишнината од постоењето на Македонскиот Центар (24-ти Мај, 2009):

 

Августовски Излет (19-ти Август, 2006):

 

Августовски Излет (13-ти Август, 2005):

 

Изборно Собрание (28-ми Ноември, 2004):

 

Основачко Собрание (12-ти Јуни, 2004):

Коментари