Насловна Фото Галерија Концерти

Концерти

Концерт на млади уметници (12-ти Декември, 2010):

 

Концерт „Снегулки 2010“ (3-ти Мај, 2010) - прошетка со учесниците:

 

Концерт „Снегулки 2010“ (24-ти Април, 2010) - во студио:

 

Концерт на млади таленти (14-ти Ноември, 2009):

 

Концерт на „Леб и Сол“ (25-ти Мај, 2009):

 

Концерт на „Леб и Сол“ (25-ти Мај, 2009) - гости:

 

Хуманитарен концерт (29-ти Април, 2007):

 

Вечер со македонски уметници (3-ти Јуни, 2005):

 

 

Коментари