Насловна Контакт

Контакт

Пошта за Македонскиот Центар за Културна и Социјална Интеграција може да се испраќа на адреса:

Macedonian Centre for Cultural and Social Integration
76 Overlea Blvd.,
Toronto, Ontario,
M4H 1C5
Canada

Најбрз начин да стапите во контакт со центарот е преку емаил. Сите ваши прашања, коментари или предлози пратете ги на

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

За информации во врска со веб сајтот, како што се грешки во содржината, проблеми со страните или за да се објави вашата вест, контактирајте ги лицата задолжени за веб сајтот на

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Коментари