Насловна

Македонска Театарска Претстава во Торонто

Светски Ден на Клигата

Урнебесната комедија „Ни ваму, ни таму“ со актерите Мони Дамевски и Љупчо (Упа) Тодоровски доаѓа во Торонто на 16-ти Ноември, 2013.

Билетите се веќе во продажба.

---

По подолго време, во Торонто повторно доаѓа уште една македонска театарска претстава. Се работи за урнебесната комедија „Ни ваму, ни таму“ со актерите Мони Дамевски и Љубчо (Упа) Тодоровски.

Претставата ќе се одржи на 16-ти Ноември 2013, сабота, во салата „Lester B. Pearson“ (150 Central Park Drive) во Brampton со почеток во 20 часот. Паркингот е бесплатен.

Цената на влезниците е $25 и истите може да се купат од:

  • Cosmo Travel (Илија Црвенковски) - 905.281.2111
  • Љубенчо Белазелковски - 416.558.4610
  • Mosaic Tours (Сузана Димковска) - 416.489.0699
  • Црква Св. Климент (Весна Зенделска) - 416.421.7451

или пред почеток на претставата во самиот театар.

Македонскиот Центар ви посакува добра забава!

Светски Ден на Клигата

 

Коментари