Насловна

Излет за Денот на Независноста на РМ

МПЦ Св. Илија од Mississauga организира излет по повод Денот на Независноста на Република Македонија.

Излетот ќе се одржи на 8-ми Септември во паркот „Илинден“ - 290 Derry Rd., Mississauga. Ќе има скара, а барот ќе биде снабден со богат избор на алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Исто така на излетот винаријата „Далвина“ ќе ги презентира своите вина и присутните ќе имаат можност да ги пробаат истите. Вината повторно може да се купат низ продавниците за алкохол низ Онтарио, а за повеќе информации посетете ја веб страната на винаријата - dalvinacanada.com.

Честит ден на независноста!

Македонски Центар

Коментари