Насловна

Македонска Пролетна Забава

На 1-ви Јуни, 2013, Македонскиот Центар организира пролетна забава.

Забавата ќе се одржи во просториите на МЦ Св. Илија во Мисисага. Почетокот е во 19:30 часот, а влезниците се $10.

Ќе има добра музика, скара и пијалоци.

Се гледаме!

Коментари