Насловна

Маскенбал Забава 2014

 

 

Македонскиот Центар, по 10-ти пат по ред организира Маскенбал Забава.

 


Забавата ќе се одржи на 1-ви Ноември, 2014, Сабота во просториите на црквата Св. Илија во Мисисага. Почетокот е во 19:00 часот. Костими и маски се ЗАДОЛЖИТЕЛНИ. Забавата ке трае до 02:00 часот.


Како и секогаш, забавата ќе изобилува со убави костими, добра музика, храна и пијалоци и е прилика која не треба да се пропушти. Ке има и лотарија со вредни награди од нашите спонзори.
Слики од минатите забави може да се видат на сајтот на Македонскиот Центар.

Цената на влезниците е $10.
Влезот е слободен за деца до 16 години.

 

 

 

 


Ве очекуваме!

Македонски Центар

 

Коментари